1, 2
 
Японските лагери са вече факт на българският пазар
Регал ООД започна собствен регулярен внос на голяма гама автомобилни и индустриални лагери KOYO, NSK, NTN, IKO  -  лагери-главини за автомобили KOYO и NTN, лагери по скоростни кутии и диференциали KOYO,NSK и NTN, индустриални лагери KOYO, иглени лагери и кафези IKO, както и богата гама климатични лагери KOYO, NSK и AJB. За повече информация моля свържете се с нас.

Квалитетните инструменти SAM вече в България
Регал ООД стана официален дистрибутор на инструментите с вечна гаранция SAM - лидерите в производството на ръчни инструменти във Франция, държащи патент за прочутите си динамометрични ключове DYNASAM. Марката разполага с огромна номенклатура (над 10 000) инструменти - ръчни, пневматични и електрически, както и възможност  за изработка на "Специални инструменти" по чертеж.

  На тази страница ще може да видите последните новини и събития относно фирма РЕГАЛ ООД
 


Секция "Каталози" е отворена.


Секция "Наличности" е отворена.


Секция "Ценови листи" е отворена.


  Цени
 
Ценови листи за продуктите предлагани от фирмата. За повече информация - моля, свържете се със нас.                          

Вижте повече
  Наличности
 
Изтеглете последните наличности на фирмата в XLS формат. Ще се стараем да поддържаме наличностите си ъпдейтвани възможно най-редовно

  Каталози
 
Тук може да видите налични каталози за продуктите предлагани от РЕГАЛ ООД. В тази секция има както инсталационни, така и PDF каталози.

 

ТРИЕРА ВАРНА ООД   Web Design by DaBlow